2022-04-12 10:51:28• hírek • Fizetett tartalom

Szüksége van egy jó autószerelőre? A Helbert autószervizben nem fog csalódni

Így április közepén bizton remélheti mindenki, lassan beköszönt az igazi jó idő, és a kellemes meleg ideális lesz kirándulások, családi programok szervezésére. Viszont mielőtt bárhová is útnak indulnánk, ajánlott, ha autónkat átnézi egy szakember, hisz csak így bizonyosodhatunk meg róla, hogy bárhová is indulunk, biztonságosan odaérünk majd, nem robban le a jármű út közben.

Ha még nem tudja, melyik szervizbe vigye el kocsiját, nekünk van egy tuti tippünk: a Helbert Kft-hez. A három évtizedes tapasztalattal rendelkező autószervíz munkatársai a vulkanizáláson kívül bármilyen autójavítási és karbantartási munkát elvégeznek, a mechanikától, a bádogos munkán át egészen az autófestésig, méghozzá magas minőségben.

Éppen ezért ne habozzon, kérjen időpontot a cég Aurel Vlaicu utca 151. szám alatti szervízébe, ahol biztos lehet benne, jó kezekben lesz az autó.



Ha úgy érzi, valami nem stimmel, vagy csak kigyúlt egy égő a műszerfalon, ami eddig nem világított, kérjen számítógépes diagnosztikát. Félre húz a kormány? Jegyeztessen elő elektronikus futószögállításra. Nehezen indul a kocsi reggelente? Baj lehet az akkuval. A Helbertnél azt is lemérik önnek. De legyen szó a fékek állaptáról, a felfüggesztésről, egy egyszerű olajcseréről, bármilyen kotyogásról vagy kopácsoló hangról, jöjjön el, és kérje bizalommal a Helbert szerelőinek segítségét.

Baleset esetén is számíthat a Helbertre!

Ha megtörtént a baj, és balesetet szenvedett autója, hozza el állapotfelmérésre a Helbert szakszervízébe, hiszen a cég számos biztosítóval működik együtt, így a kár felmérése után a tulajdonképpeni munkát is lehető legrövidebb időn belül elvégzik a szerviz legügyesebb szakemberei. Szerelés, bádogosmunka, tökéletes festés, és az autója újra a régi.



De ha csak a kötelező műszaki vizsgára készül, és szeretné, ha majd mindent rendben találnának, akkor is a Helbert a legjobb megoldás. Kérjen általános műszaki szemrevételezést, hogy autója könnyedén vegye az akadályt.

A vállalat hétfőtől péntekig, 8-tól 17 óráig várja ügyfeleit, az Aurel Vlaicu utca 151. szám alatt, az udvarban. Időpontot kérni pedig a 0743 088143-as telefonszámon lehet.

Hívja a Helbertet bizalommal!





 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: